lauantai 29. syyskuuta 2012

Kirpparilta

Kyllä on ollut kiireistä viimeisen kuukauden aikana. Pari esitystä, yhdet ihanat häät, töiden aloitus ja sitä ennen pihan siivous rakennusjätteistä. Mutta vaikka minulla työt alkoivat, olen edelleen kotiäiti omille lapsille. Hoitotäti sitten muiden lapsille. 

Kirpparilta löytynyttä.  
 Ihania pikkaraisia, noin euron taisivat yhteensä maksaa nämä söpöläiset.
Verhot puolitettiin ystävän kanssa, hintaa yhdelle verholle jäi n.4€. 
 Pupumekko 2€ kuopukselle. 
 Ponipaita 2€ keskimmäiselle. 
 Meandin tipumekko 7€ kuopukselle. Paha pitää ystävän kanssa yhteistä kirppispöytää. Ystävällä kun on meidän kuopukselle sopivia vaatteita myynnissä. 
 Kukkaro 1€ keskimmäiselle.

Tämä serkkuflikan löytämä kukkahaalari on vaan niin söpö kuopuksen päällä. Serkkuflikka osui jokunen vuosi sitten kultasuoneen ja löysi näitä ihanuuksia lapsille. 


maanantai 24. syyskuuta 2012

Takki

Pieni ompeluinnostus löytyi viikonloppuna. Tuloksena kuopukselle takki kylmeneviin ilmoihin. 





Luottokaavana toimi taas Ottobren Tinttiina muokattuna. Edestä kuviot kohdistuivat täydellisesti, samoin hihoissa, mutta toisen sivusauman kuvio ei osunut millään kohdakkain. Huppuun olisin halunnut kuviot hieman eritavoin, mutta kangasta ei riittänyt muuten kuin noin. Ja kuopusta ei malliksi saa, kun takin vetoketjun saa kiinni, kuopus on jo täydessä kiukussa. Hieman takissa on kasvuvaraa. Ja unohdin ommella ripustuslenkin takkiin, ärsytys. No ihan kiva takista tuli. Päälikangas kirpparilta ja sisäkangas läheisestä kangaskaupasta. 

lauantai 22. syyskuuta 2012

Värjäilyjä

Jo aikoja sitten värjättyjä lankoja. 


Keltaiset koivunlehdillä ja puretteena aluna. Vihreä koivunlehdillä, rautavihtrillillä ja alunalla. Vaaleanvihreä tomaatinvarsilla, rautavihtrillillä ja alunalla. Harmahtava pihlajanlehdillä ja rautavihtrillä ja lopuksi pääsivät vielä likomaan johonkin keiteltyyn alunaveteen. Kaikki langat Woolia. Jokunen kerä tullut kesän mittaan värjäiltyä.