sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Ritareita ja ruusuja

Ritaripannu pääsi paraatipaikalle takan päälle. Hintaa oli minun kirppisbudjettiin paljon 26€. Mutta tämä oli vaan niin hieno. 



 Ja lasten avustuksella valmistui sytykeruusuja. Harmaa on edellisestä erästä. 

lauantai 14. syyskuuta 2013

Autolla ajetaan

Vapaapäivänä iski ompeluinnostus. Halusin ommella jotain mihin ei vaadita kaavoja. Valmistui nopsaan ommeltava tilkkupeitto kierrätyskankaista. 


Ja sitten sain vihdoin ommeltua "automaton". Kangaspala löytyi kangaskaupasta ja ompelin sitten vaan autoteitä pitkin automaton kiinni alustaan. Ja sitten kanttinauhaa reunoihin. Nyt onnistuu autoilla ja junilla ajelu, ilman että kangas menee runttuun. 

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Ihanuuksia ja tarpeellisuuksia

Muutamia ihanuuksia kirppareilta.
Sydänkannu 5€
Arabian kaffekuppi ja lautanen yhteensä 8€. 
Pitkät verhot 9€.
Nalleja löysin pussilakanan 2€ ja lakanan 7.5€. 


Ja syksyksi lapsille käyttöön ulkovaatetta. Kuopukselle kaksi haalaria, keskimmäiselle yksi ja esikoiselle takki. Ja kun pengoin vaatehuoneen ulkovaatteet, niin kaupasta uutena piti käydä ostamassa vaan esikoiselle välikausihousut. Haalarit löytyivät kaikki reilulla 20€ kipale ja esikoisen takki 15€. Muutama muutaman euron rymyhaalarikin tähän omaan (kura)pihaan on löytynyt, mutta niiden väriyhdistelmät hiukan särkevät silmiä. Jätin kuvaamatta. Onneksi värit eivät käytön jälkeen pahemmin kuran alta näy. 



Ja vielä kahdelle nuorimmalle saappaat 2€ pari. Löysin sattumalta esikoisellekin sopivat talvikumpparit edullisesti kirpparilta. 

Syksy saa saapua.