maanantai 30. maaliskuuta 2015

Pari kierrosta

Minähän yritän välttää tuon emalin ostamista, niitä kun on jo aika runsaasti. Vain kauneimmat pääsevät enää mukaan. Esikoisen kanssa kierrettiin muutama kirppis ja tuo omenamuki 3€ lähti mukaan, puolalaista emalia. Eripariset kakkulautaset saivat yhden uuden kaverin eurolla, Finnish Flint Tuula. Keskellä alhaalla ruskealla kuviolla oleva. Sanoin esikoiselle, että sopii hyvin meidän eriparisten kakkulautasten sarjaan. Myyjä yritti kysellä, josko eripariset viinilasit lähtisivät myös mukaan. Aivan eri asia, sinne jäivät viinilasit. 

Esikoinen löysi itselleen käyttämättömät turkoosit tennarit 1.5€ ja keskimmäiselle löytyi pinkit tossut 2€. 

Keskimmäinen oli kanssani paikallisella kirpparilla ja löysi farkkua monessa muodossa 0.5€-2.5€. 

Käsityömessuilta löytyi heppakangasta esikoiselle. Kangas pesuun ja samana iltana vielä ompelu paidaksi. Vielä kolmasluokkalaisellekin kelpaa äidin ompelemat vaatteet. Ainakin jos niissä on hepan kuvia. Hihat esikoisen rikkinäisistä housuista. Paita on lyhythihainen, esikoinen on vaan pukenut musta paidan alle. Kaava taas Ottobre. 

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Pussukka

Esikoinen oli koulussa ommellut penaalin. Opetti sitten minullekin vetoketjun ompelun pussukkaan. Itselleen ompeli toisen penaalin. Kierrätysmateriaaleista pussukka. 


Muutama kirppisostos. 
Keskimmäinen rakastaa edelleen pinkkiä. Meandin mekko 5€ ja ruusupaita 1€. Paikalliselta kirpparilta. 

Ihanan kamalat käyttämättömät leggarit 0.50€ esikoiselle. Paikkakunnalla on myös toinen kirppari, sieltä harvemmin olen löytänyt mitään. Mutta pitkästä aikaa poikkesin ja ehkä yritän poiketa aiempaa useammin. 

Pieni emalinen sydänmuki löytyi työmatkan varrella sijaitsevasta kirpparista.