maanantai 16. toukokuuta 2011

Kirppistelyä

Keskimmäinen on keksinyt kiivetä itse vauvakeinuun. Näytti vähän turhan hurjalta. Meidän oli pakko käydä ostamassa samanlainen isojen lasten keinu kuin esikolla. Mutta samanlaista ei löytynyt paikallisista kaupoista. Ja täysi mahdottomuus on, että keinut olisivat erilaiset. Tappelua ei jaksa kuunnella kukaan. Joten yhtenä aamuna sitten minä tyttötrion kanssa suuntasin läheiseen kaupunkiin. Sieltä löytyi samanlainen Plaston keinu kuin esikolla. Ja pakkohan se oli kirpparilla käydä samalla. Yllättäen reissusta kehkeytyikin varsin mukava. Käytiin sitten samalla kahvilassa ja tytöt tykkäsi. Vauvakin viihtyi hyvin Manducan kyydissä. Oli kausi, kun vauva ei millään olisi viihtynyt sisällä Manducan kyydissä.
 Tytöt ihastuivat muumiverhoihin, ei auttanut vaikka yritin kertoa olevan hiukan liian kalliit. Mutta siinä nuo onnistuivat kääntämään minun pään, kun kertoivat että tulevat sitten heidän uuteen huoneeseen. Verhot maksoivat yhteensä 12€. Mutta ovathan nuo kauniit.
 Sitten löytyi vauvalle kestoja hintahaitarilla 2-4€. Muitakin vaippoja (0.50-1€) on löytynyt edullisesti, mutta näitä kuluneempia. Ihanaa kun kestoja alkaa löytymään kirppareilta, siis hyviä kestoja.
"Äiti, sulla on jo kaksi sinistä kukkapurkkia"
"Ei kun kaksi punaista"
"Ei kun sinistä"
"No otan kuitenkin, kun minusta punaisia on kaksi"
Olisi pitänyt vaan uskoa esikkoa. Nyt minulla on sitten kolme sinistä Aarikan kukkapurkkia. Mutta ovat kyllä ihan lemppareita. 
Sitten paikalliselta kirpparilta ihan käyttämättömän oloinen Lennen välikausihaalari keskimmäiselle 15€.
 Uikkarit 1€
Vauvalle vielä liian iso Jonathanin haalari 4€. Kaverin pöydästä paikalliselta kirpparilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti