maanantai 21. huhtikuuta 2014

Ompelus

Nyt on pitänyt vähän jo rajoittaa kirppareilla käyntiä. Aina vaan löytyisi ihania kankaita. Täytyy nyt muutama mekko ainakin ommella ennen seuraavia kankaita. Kiva tietysti, että kankaita löytyy, välillä kun ei vastaan tule yhtään kivaa kangasta pitkään aikaan. Neljällä eurolla ostin tämän kankaan, pieni tahra löytyi, mutta senhän helposti kiertää leikatessa. 

Mekko esikoiselle samalla kaavalla kuin aiemmat. Pidensin kaavaa tähän, jotta mekosta tulisi vähän pidempi ja jotta ihana kukkakuvio pääsisi paremmin edukseen. Tuli ihanan kesäinen mekko. Ja esikoinen kelpuutti mekon käyttöönsä, vaikka aluksi kangas ei niin miellyttänyt. Vihreä kukkakangas olisi ollut kuulemma parempi. 

2 kommenttia:

  1. Omg, mulla on tuota samaa verhon verran ja haluaisin siitä jotain itselleni, mutta mekko, kassi, mitä, kas siinä pulma. Mahdollisimman isona pintana tietty. Mitä meinaat lopuista paloista tehdä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kangasta ei paljon jäänyt, lähinnä johonkin tilkkutyöhön riittävät. Melkein koko kangas näkyy kuvassa. Ääni mekolle. =)

      Poista