torstai 10. marraskuuta 2011

Kankaita ja vaatteita

Kangasostoksia kirppareilta.
Kuin uusi pöytäliina 5€. Ihanat värit, Metsovaara desing.
 Kangasta ompeluksiin 2€.
 Pikkuvikainen pussilakana 2€, ompeluksiin myös.
 Pöytäliina 2€.
 Verhot 4€.
 Iso pala vihreää ympyräkangasta 2€.
 Neljä samanlaista verhoa yhteensä 5€. Yhdessä on tahroja, mutta myytiin kimpassa.

Ja sitten vaatetta esikolle, joka on venahtanut mahdottomasti. Kerrankin löytyi yhdestä pöydästä paljon kohtuuhintaista ja siistiä vaatetta esikolle. 
 Marimekon pallopaidat 2€ kpl. Marimekon raidallinen pitkä yöpuku 4€.
 Mekot 2.5€ kpl.
Valkoinen vähän juhlavampi paita 3€. Ihan kuin uusi.
 Tämä hauska mekko 5€ esikolle löytyi eri pöydästä ja eri kirppariltakin.

Meidän vauva on vihdoin lähtenyt liikkeelle. Isosiskot lähtivät liikkeelle 6kk iässä, tämä neiti odotteli 3kk pidempään. Ja 10kk ikäisenä sitten voikin jo kävellä tukia pitkin ja välillä irrottaa kädet kokoaan irti. Kuukaudessa pötköttelevästä vauvasta on kasvanut iso tyttö. Ja lelut ovat aivan turhia, kaikki mielenkiintoinen löytyy muualta. Tai isosiskojen lelut kiinnostavat hetken.
Uusi bodi, laput oli vielä kiinni 3€. Keskimmäiselle löytyi samasta pöydästä yksivärisiä Lindexin uusia trikoopaitoja 2€ kpl. 
Itselle vielä puuvillapaita 4€, olikin yllättävän kiva päällä. Pitäisi tehdä itse samanlainen villaisena. Ja näytti yllättäen vielä kivalta päälläkin.
 Ompeluksiin..
Ja reunimmainen lintupurkki 2€. Kaipaa vielä pesun ihmesienellä, mutta sai vain pikaisen harjapesun, kun ihmesieni on käytetty loppuun.

Ja yläkerrassa odottelee jo monta pussillista kirppiskamaa myyntiin, mutta otan seuraavan myyntipöydän vasta samalla kun muutetaan. Sitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti